Over mij;

Ik ben Jolanda Breedveld, geboren in 1985 te Dirksland en de laatste jaren woonachtig in Dinteloord waar ik mijn plek gevonden heb. Samen met mijn partner vormen wij een samengesteld gezin waarin we samen totaal 4 jongens hebben in de leeftijd van 0 t/m 15 jaar en 2 katten.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding SPW 4 (sociaal pedagogisch werker) behaald en ben ik gaan werken als begeleider, en later als leidinggevende, in de zorg voor mensen met een beperking.  

In 2017 ben ik mezelf tegen gekomen en wilde ik meer, maar wat ga je dan doen? Ik vind mijn eigen werk nog steeds ontzettend leuk, maar miste daarin wel een stukje van mijzelf. 

Ik besloot op zoek te gaan naar een opleiding waar ik een stukje van mijzelf in kwijt kon en waarbij ik mensen kon blijven helpen.

Ik kwam uit bij de opleiding therapeutisch kindercoach., in de opleiding heb ik geleerd om vanuit een holistische visie te kijken en te begeleiden met behulp van verschillende methoden.

Tijdens mijn opleiding heb ik al met een aantal kinderen mogen werken. De ervaring van  wat je als kindercoach kan betekenen voor de kinderen en hun ouders geeft mij veel voldoening. Je ziet de kinderen en hun ouders groeien tijdens het doorlopen van het coachtraject.  

Vanaf november 2019 mag ik me officieel therapeutisch kindercoach noemen en heb ik besloten mijn eigen coachpraktijk op te zetten. Sinds december 2019 is coachpraktijk Faji ontstaan en hoop ik naast mijn baan als leidinggevende in de zorg ook kinderen en hun ouders of verzorgers te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling.